Skip to Content

IBC zonnepanelen

Afbeeldingvoorbeeld
 

Betrouwbare kwaliteit in zonne-energie.  

Uw investering in een zonne-energieinstallatie moet minstens 20 jaar betrouwbaar rendement opleveren. Kwaliteit is daarom een doorslaggevende factor.

IBC SOLAR levert u een praktisch onderhoudsvrij systeem van het hoogste technische niveau.                                     

Strenge selectie van onderdelen.

Bij de inkoop van onderdelen kiezen wij steevast voor gerenommeerde merkpartners. Indien de gewenste kwaliteit niet vrij verkrijgbaar is, ontwikkelen wij ook onderdelen zelf. We voeren onze eigen tests en kwaliteitscontroles uit en inspecteren regelmatig de werking van de gebruikte onderdelen op locaties.

Certificering door onafhankelijke instanties.

Onze systemen zijn voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificeringen en getest door geaccrediteerde en onafhankelijke instellingen, zoals TÜV, VDE, SGS en het Fraunhofer Institut.

Extra veiligheidstests.

IBC SOLAR heeft een eigen testfaciliteit van 3.000 m2. Hier ondergaan alle systemen een werkingstest in continubedrijf en controleren we de modulegegevens. De levensduur van onderdelen testen we in onze eigen klimaatkamer en met onze Flasher.

Interne controles.

Direct bij ontvangst inspecteren wij alle producten volgens een gecertificeerde procedure (DIN ISO 2858-1). Bovendien voert het kwaliteitsteam van IBC SOLAR regelmatig steekproefsgewijze inspecties uit.
 

Sterke merkleveranciers. 

Een belangrijk deel van de uitstekende reputatie van IBC SOLAR is te danken aan de betrouwbaarheid van onze leveranciers. Stuk voor stuk deskundige, ervaren en gecertificeerde ondernemingen. Sommigen zijn al lange tijd ‘preferred supplier’. Zo werken we met een van de pioniers op het gebied van zonnepanelen, die nu nog steeds toonaangevend is. Veel van onze merkpartners beschikken over eigen afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling. Zij garanderen ons uiterst stabiele zonnepanelen met een hoog rendement.
 

www.ibc-solar.nl

 

Delen


Webshop

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 2 gasten online.