Skip to Content

Energie besparen

Eenvoudige bespaarproducten als waterbesparende douchekoppen, spaar- en ledlampen kunnen al snel leiden tot het verlagen van uw energierekening.
Zonnepanelen, zonneboilers en regenwater hergebruik zijn duurzame middelen.
Ons assortiment is rijk aan energiebesparende producten afgestemd op de segmenten Zon, Water en Licht.
 

Zonne-energie

De zon stelt energie in overvloed te beschikking. Een uur zoninstraling in de wereld komt overeen met het jaarlijks energieverbruik van de gehele mensheid. Gemiddeld valt in Nederland op iedere vierkante meter een hoeveelheid aan energie, die gelijk staat aan 100 liter stookolie.
Stroom uit zonlicht, is de modernste manier om energie te winnen: oneindig, economisch en schoon. Bijna ieder dak is geschikt voor zonne – energie, om oneindig energie te winnen. Maak van uw dak een nuttig dak.

 

Licht

Ongeveer een vijfde van het eleckriciteitsverbruik gaat naar verlichting. Door enkele eenvoudige aanpassingen en relatief lage investeringen kun je je energiefactuur dan ook drastisch verlagen.
Standaard verlichting vervangen door spaar- of ledlampen zijn enkele van deze toepassingen.
EnergieRijk geeft hierin advies, onderbouwd door berekeningen, hoeveel u kunt besparen. Tevens leveren en installeren wij de aangeboden producten.
 

Waterbesparing

Ook in Nederland wordt goed en veilig drinkwater steeds duurder. Veel water en energie kan worden bespaard door het gebruik van waterbesparende voorzieningen in keukens, badkamer, toiletten en horeca omgevingen. Hygiëne speelt hierin ook een belangrijke rol.
Het assortiment van EnergieRijk is hierop afgestemd. We leveren en installeren waterbesparende douchekoppen, kranen, waterloze urinoirs, spoelwatersysteem, handdrogers en waterhergebruik systemen.

Delen


Webshop

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 2 gasten online.